Organizatori

Traseele de concurs

Robot Olympics va oferi din timp, informatii despre traseele de Line Follower Advanced, Enhanced si KIDS. De asemenea, Robot Olympics va anunta cand se va incepe constructia lor. Orice participant poate sa vina sa asiste/sa ajute la construirea lor. Dupa ce ele vor fi gata, se poate incepe si calibrarea robotilor.

Pagina de Facebook a Concursului

AII este unul din departamentele Facultati de Automatica si Calculatoare. Printre obiectivele principale ale studentilor departamentului se numara insusirea de notiuni teoretice si practice in domeniile: informatica aplicata, roboti industriali, sisteme embedded, dezvoltarea de aplicatii web&desktop si de timp real.
RoboFun sustine initiativele pasionatilor de electronica si robotica
						implicandu-se in promovarea si sustinerea de workshop-uri si concursuri de profil. RoboFun.ro magazin online de componente electronice. RoboFun sustine initiativele pasionatilor de electronica si robotica implicandu-se in promovarea si sustinerea de workshop-uri si concursuri de profil.
Facultatea de Automatica si Calculatoare pregateste ingineri specialisti in domeniile Ingineria Sistemelor si Calculatoare si Tehnologia Informatiei pe baza unor programe de studii moderne, in care aspectele teoretice sunt imbinate cu excelenta practica. Studentii facultatii beneficiaza de un mediu de invatamant competitiv care stimuleaza creativitatea, initiativa stiintifica si tehnica, dezvoltarea personala si implicarea activa a viitorilor specialisti in construirea unei societati moderne.